top of page

ROX Series 5010X

Ο ROX Series 5010X σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις παιχνιδιών υψηλών απαιτήσεων. Αυτό σημαίνει ότι έχει έναν ισχυρό επεξεργαστή, μεγάλη χωρητικότητα μνήμης RAM, γρήγορη αποθήκευση δεδομένων και υψηλής απόδοσης κάρτα γραφικών για να παίζετε άνετα κάθε παιχνίδι.

20200910120611_kolink_observatory_lite_mesh_rgb_black.jpeg

Χαρακτηριστικά 

Επεξεργαστής | CPU

AMD Ryzen 5 4500 3.6 GHz - 4.1 GHz

6 Πυρήνες - 12 Threads

Κάρτα Γραφικών | GPU

GeForce RTX 3060 8GB

Ενσωματωμένη Μνήμη | RAM

16GB DDR4 3000MHz

Αποθηκευτικός Χώρος | SSD

500GB M.2 NVMe PCI Express 3.0

Λογισμικό | OS

Windows 11 Home

Αναλυτικά

Ο ROX Series 5010X είναι ιδανικός για εκτέλεση απαιτητικών εργασιών και παιχνιδιών. Έχει εξοπλιστεί με τον επεξεργαστή Ryzen 5, ο οποίος προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην εκτέλεση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα. Με ταχύτατο δίσκο M.2 SSD 500GB, ο οποίος εξασφαλίζει γρήγορους χρόνους φόρτωσης και ανταπόκρισης. Με τα 16GB RAM, μπορείτε να ανοίξετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να εκτελέσετε πολλαπλές εργασίες χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Επιπλέον, η κάρτα γραφικών RTX 3060 προσφέρει υψηλή απόδοση στα παιχνίδια, παρέχοντας μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης.

Benchmarks (Κατά μέσο όρο σε 1080p)

Ταχύτητα Εκκίνησης

13 - 16 δευτερόλεπτα

 

Grand Theft Auto V | Ultra Settings

70 - 120 FPS

Rocket League | High Settings

250+ FPS

Valorant | Ultra Settings

150+ FPS

Minecraft | High Settings με Optifine

150+ FPS

PUBG | Ultra Settings

90 - 110 FPS

Τι κάνει τους υπολογιστές ROX Series τόσο καλούς;

Oι ROX Series είναι custom build υπολογιστές και έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με έναν έτοιμο υπολογιστή που αγοράζετε από κατάστημα. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα εξής:

  1. Εξατομίκευση: Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το μοντέλο όπως έχει μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τα εξαρτήματα που θέλετε και θα δημιουργήσουμε έναν υπολογιστή που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας.

  2. Αναβαθμίσεις: Με έναν custom build υπολογιστή, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα εξαρτήματα σας ανά πάσα στιγμή όταν θέλετε να αναβαθμίσετε την απόδοση του υπολογιστή σας ή να προσθέσετε νέα χαρακτηριστικά.

  3. Καλύτερη ποιότητα εξαρτημάτων: Συνήθως, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν φθηνά εξαρτήματα σε έναν έτοιμο υπολογιστή, προκειμένου να μειώσουν το κόστος. Στην Pantelides Electronics φροντίζουμε πάντα να έχετε τα καλύτερα ποιοτικά εξαρτήματα.

  4. Εξοικονόμηση χρημάτων: Συχνά, ένας custom build υπολογιστής μπορεί να σας κοστίσει λιγότερο από έναν έτοιμο υπολογιστή με παρόμοια απόδοση. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να επιλέξετε εξαρτήματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας, χωρίς να πληρώνετε για χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεστε.

bottom of page